Lapostető vízszigetelés

Lapostetők vízszigeteléséhez PVC és EVA/EBA alapanyagú, tehát vinil származékú műanyag lemezeket, vagy poliolefin alapanyagú TPO lemezt kínálunk. Mindezt több változatban. A választási szempont lehet minőségi igény, ár, szín, vagy egyéb műszaki, vagy esztétikai jellemző.

Könnyen, biztonságosan használható műanyag vízszigetelő rendszereinkből ár és műszaki megfelelőség szerinti szempontok alapján a legszélesebb választékot kínáljuk.

Lapostető vízszigeteléshez szükséges termékek:

PVC alapváltozatok:

Ár/érték arányuk kiváló. Biztonságos, jól bevált, 50 éve kiforrott technológia, amely gyorsan, egyszerűen kivitelezhető. Páraáteresztő képességük nagyon jó, ezért általában nem is kell párakiszellőzőről gondoskodni beépítésükkor. Önkioltó anyaggal, Brooft1 rétegrenddel elérhető. A szokásos háromféle módon rögzíthetőek lapostetőkön.

EVA/EBA változatok:

Az etil-vinil-acetát és etil-butil-akrilát alapanyag ideális kombináció különösen tartós, magas értékű tetőkhöz. Ám attól az igazi, hogy ugyanolyan könnyen hegeszthető, alkalmazható, mint a PVC tetőszigetelő lemezek. Azokkal ráadásul össze is fér. Mivel nem tartalmaz lágyítót, és kiváló a vegyi ellenállóképessége, ezért összeférhető bitumenes anyagokkal, olajszármazékokkal, vagy műanyag hőszigetelő habokkal, mint amilyen az EPS, az XPS, a PIR és PUR hőszigetelő táblák anélkül, hogy elválasztó rétegre lenne szükség.

Valami többet szeretne?

Egyre gyakrabban fordul az elő, hogy a tetőnek nem „csak” szigetelnie kell víz ellen, hanem többet is várunk tőle. Pont ezért fejlesztjük anyagainkat. Ha a szokásost meghaladó, egyedi igényei vannak, akkor választhat egyedi anyagainkból.

  • Zöldtetőkhöz külön rendszert kínálunk: ALKORGREEN néven
  • Fémfedések helyett használhatja a vízzáró, hajlékony: ALKORDESIGN és ALKORMETAL fedést
  • Napelemeket egyszerűen telepíthet lapostetőre az: ALKORSOLAR rendszerrel
  • Hófehér, különleges fényvisszaverő képességű lemezünk az: ALKORBRIGHT
  • „Cool roof” minősítésű hűvös, energiatakarékos PVC technológia az: ALKORSMART

Természetesen akármelyik termékcsaládról is legyen szó, mindegyikhez biztosítunk:

  • kiegészítő tartozékokat
  • műszaki tanácsadást.

Azt valljuk, hogy csak az a rossz kérdés, amit fel sem tesznek. Úgyhogy nyugodtan keressen bennünket kérdéseivel!