ALKORPLAN F – mechanikai rögzítéshez

Az ALKORPLAN F termékeink olyan tetőszigetelő lemezek, amelyeknek felső rétege UV-stabilizált, szöveterősítésként egy nagyon erős poliészter hálót használunk, amely lehetővé teszi alkalmazásukat csapadékvíz elleni szigetelésként mechanikai rögzítésre a tetők legfelső rétegeként.

Az ALKORPLAN F lemezek különböző színekben, és az alaplemeztől eltérő, különleges minőségben is kaphatóak. Ezek a lemezek már nem csak lapostetőkre, de akár látható magastetőkre, vagy esetleg homlokzatokra is beépíthetőek.

Alapszín a világos szürke (kb. RAL 7040), de járatos színek ezen kívül még:

  • ALKORBRIGHT néven egy külön terméket képeztünk a családon belül, amelyet enyhe dombornyomással, a felületén pedig egy átlátszó akril védőréteggel és is elláttunk. A lemez teljes vastagságában hófehér. Ezzel a Világ egyik legjobb napfényt visszaverni képes lemezét alkottuk meg, amely különösen hasznos napelemekkel telepített tetőknél, valamint amikor szempont, hogy a tető minél hűvösebb maradjon, és rendkívüli élettartammal rendelkezzen.
  • ALKORDESIGN rendszerként akár magastetőkhöz is használhatók esztétikus megjelenésű lemezeink középszürke, antracit fekete, patinás réz zöld, vörös terracotta színben, melyekhez állókorc megjelenésű felhegeszthető profilokat is kínálunk
  • ALKORMETAL rendszerben pedig fémes elemeket adunk vörösréz (Copper), és ezüst (Silver) felülettel. Ezekhez szintén kínálunk kétféle korcutánzatú profilt látszó tetőkhöz, a fémlemez fedésekhez nagyon hasonló megjelenésben.
  • ALKORSMART névű 3 lemezt kínálunk, amelyek akár már 1,2 mm-es vastagságnál 20 év garanciával kaphatóak. Színeik: hűvos szürke (Cool Grey), hűvös elefántcsont (Cool Ivory), vagy (csak egyedi megrendelésre) hűvös agyagvörös (Cool Terracotta).

További információ:

 

LETÖLTÉSEK