EXOFOL PX

RENOLIT EXOFOL PX

Az új, kimagasló tudású kültéri laminálófólia

A RENOLIT EXOFOL PX-szel új összetételő, az eddigieknél jelentősen magasabb élettartamú változatát hoztuk létre a kültéri fóliáknak.

  1. Az alapfólia teljesen új és továbbfejlesztett nyersanyagokból áll. Az innovatív kopolimer technológia megszünteti a lágyító vándorlást, amely a termék tönkremenetelének egyik fő oka.
  2. Csökkentettük a színek fakulási hajlamát és javították az időjárásállóságát azzal, hogy kiváló minőségű, speciális működésű pigmenteket használtunk mind az alapfóliában, mind a felső nyomdafestékekben.
  3. Javítottuk az átlátszó akril fedőréteg teljesítményét. Ez a speciálisan kifejlesztett fóliaréteg hatékonyabb UV-sugárzást megkötő adalékokat tartalmaz, amelyek védik az alatta lévő összes réteget és az ablakprofilt is a korai öregedéstől.
  4. Végül, de nem utolsó sorban a tapadást javítottuk alapozó réteg alkalmazásával.

A RENOLIT EXOFOL PX fólia az időjárásállósági szabvány (EN 513) szigorú követelményeit is magasan túlszárnyalva, 22.000 órás XENOTESZT vizsgálatnak alávetve is bármiféle anyagkárosodás nélkül ellenállónak bizonyult. Ez körülbelül 23-25 éves kültéri igénybevételnek felel meg.

Így bátran vállalunk akár 15 év garanciát is a fóliára!

Ezt a fóliánkat is a Solar Shield Technology (SST) védelemnek megfelelően gyártjuk.

EXOFOL PX

Fóliavastagság: az alkalmazott dombornyomás mélységétől függően 190 vagy 200 μm.

Szín-, és formaválasztékunk nagyon széles.

Választáshoz használja konfigurátorunkat!

Rendeljen mintát tőlünk!

Angol nyelvű, részletes műszaki adatlapunkat itt olvashatja.