EXOFOL FX

RENOLIT EXOFOL FX

rendkívüli klimatikus viszonyokhoz, bárhol is a Világon

A RENOLIT EXOFOL FX fóliánkkal burkolt nyílászáró ezen külső fóliája már nem ismeri a korlátokat. A prémium termék példátlan élettartamot biztosít az építőelemek számára, legyen ez bárhol a Világon: New York, Sydney, Hanoi, Shanghai vagy New Delhi – bármilyen napsugárzás, időjárás, UV terhelés esetén.

Egy extra réteggel erősebb, mint a többiek!

A RENOLIT EXOFOL FX egy többrétegű film. A legfelső réteg egy polivinilidén-fluorid fólia (PVDF), a második pedig egy átlátszó polimetilmetakrilát (PMMA) réteg. Az alapfólia pigmentált PMMA. Az ebben lévő, infravörös sugárzást visszaverő pigmentek visszaverik a hőt, ezáltal gátolják az alapul szolgáló profilok, táblák felmelegedését. A jobb tapadás érdekében a fólia alsó felületén speciális alapozó van.

Tapadásgátló felszín!

A RENOLIT EXOFOL FX rendkívüli időjárás-, vegyianyag-, és UV-állóságú, a nagy teljesítményű műanyag kompozit fólia. A teljes élettartama alatt fenntartja a kezdeti fényességét, színét. Alacsony a felületi feszültsége, aminek köszönhetően a fólia mentes marad, vagy nagyon könnyen mentesíthető piszoktól. Könnyen kezelhető.

Még a GRAFFITI is könnyen eltávolítható róla.

Győződjön meg róla kisfilmünkkel:

Így aztán bátran vállalunk akár 15 + 7,5 év garanciát is a fóliára!

Nézze meg, hogy néznek ki fóliaváltozataink ablakkereten:  KONFIGURÁTOR