Gyógyászat

IMG_1426__Large_

A RENOLIT cégcsoport két stratégiai ágazata foglalkozik orvosi-, gyógyászati felhasználású termékekkel, melyek egy részét Magyarországon is értékesíti:

  • RENOLIT PROFESSION:  vizelet-, vagy salakanyag elvezető zacskóhoz fólia, és egyéb, gyógyászatban és betegségmegelőzésben is használható fóliák

  • RENOLIT MEDICAL & PHARMACEUTICAL:  fóliák és csövek kritikus orvosi alkalmazásokhoz többféle változatban, steril kialakításban

gyógyászat_2 - grafika

Mikróbagátló álmennyezet

Kórházakba, orvosi rendelőkbe javasoljuk a BIO-PRUF™ Dow Chemicals

BIO-PRUF™ vedjegy

védjegyű feszített fóliás álmennyezetünket, amely különleges, mikróbák- és baktériumok, gombák megtelepedését gátló rétegű. Felületaktív fertőtlenítőként működik, és a légteret higiénikus körülmények között tartja. Penészgomba spórák, vírusok elleni védelemben is jó segítség.

RENOLIT PROFESSION

Arcvédő

Átlátszó, torzításmentes anyagú, szokásos tisztítóanyagokkal, eszközökkel könnyen tisztítható, víztiszta, hajlítható PVC lemez, amelyet arc elé helyezett, lefordítható rostélyokhoz tudnak használni. Az erős, mégis rugalmas anyag nem törik, tartós védelmet biztosít. 

Mi csak az átlátszó lemezt adjuk, a kész arcvédőre gyártót keresünk.
Jelentkezzen nálunk, ha végterméket tudna belőle gyártani itt!

face shield

Folyadéktartó zsák

Átlátszó, opálos megjelenésű PVC fóliák például vizelettartó, vagy más folyadékokhoz használt zsákok, zacskók gyártásához felhasználhatóan

  • tetszőleges formára vágható, hegeszthető
  • tetszőlegesen feliratozható, nyomtatható
  • különböző vastagságú, keménységű, felületű
  • bőrbarát változatok
IMG_1464__Large_
vizeletes zacskó

Tabletta bliszter

Hőkezeléssel formázható fóliák gyógyszeres tablettákhoz, kapszulákhoz

  • kalanderezett kemény PVC fólia
  • hideg- és melegformázható
  • átlátszó, áttetsző és fehér opálos változatban
  • ütésálló

Ortopéd eszköz

Különböző vastagságú, színű, felületi kialakítású, vízálló, vegyszerálló fóliákat kínálunk ortopédiai segédeszközök bevonatához használhatóan.

RENOLIT MEDICAL & PHARMACEUTICAL

Cégcsoportunk holland, amerikai és kínai gyárai a világ egyik legszélesebb választékát kínálják különböző orvosi, és gyógyászati felhasználásokhoz:

RENOLIT HEALTHCARE

A világ piacvezetőjeként gyártunk tasakokat, és ezekhez csatlakozó tartozékokat vérhez, vérkészítményekhez, vérplazmához, infúziós zacskókhoz és készítményekhez, a legkritikusabb orvosi célokra.

Természetesen minden termékünket steril, laboratóriumi tisztaságú környezetben és üzemben állítjuk elő, a létező legszigorúbb minőségi követelmények szerint.

véres infúziós tasak

Dialízis alkalmazások

Hemodialízis kezelés céljából a betegnek hetente többször kell meglátogatnia a klinikát. Az erősen koncentrált dialízisoldatok tárolhatók többrétegű tasakokban, lehúzható tömítéssel.

Termékcsalád: RENOLIT SOLMED

dialízis_2

Intravénás és farmakológiai alkalmazás

Manapság az intravénás alkalmazások döntő tényezői a minőség, a megbízhatóság és a költség. Ezekben példaértékű és útmutató megoldásokat kínálunk.

Termékcsalád: RENOLIT SOLMED

Infúzió

Biotech

Egyszeri felhasználású alsó és felső csatlakozatású tasakok sejt-, és génterápiához, sejttenyészetek mintáinak elemzéséhez, vagy akár fagyasztott tárolásához. Különleges EVA és poliolefin fóliáink állnak rendelkezésre őssejtek tárolására és sejt- és génterápiás alkalmazásokhoz.

Termékek: RENOLIT SOLMED Infuflex, Tubeflex és Granuflex

biotech tasak

Táplálás

Számos újszülötteknek készített táplálási oldatot 121 ° C-on gőzzel sterilizálnak, és olyan öszetevőket tartalmaznak, mint a glükóz, a lipidek és egyes aminosavak, amelyeket külön kell tárolni. Ide gőzzel fertőtleníthető, több rekeszű, lehúzható tömítésekkel ellátott tasakok szükségesek, amelyek a RENOLIT SOLMED Infuflex EVA, PP, PVC, poliolefin fóliákból készülnek.